Βέλκρο αυτοκόλλητο-ραφτό

Βέλκρο(velcro)ή χριτς-χρατς, α' ποιότητας εισαγωγής με πολύ καλή εφαρμογή, σε αυτοκόλλητη ή μη αυτοκόλλητη ταινία.
Βέλκρο μη αυτοκόλλητη ταινία (χωρίς κόλλα,για να ραφτεί στο χέρι ή στην μηχανή) βγαίνει  σε 4 μεγέθη: 2 π, 3π, 5π, και 10πόντους φάρδος.
Και στα χρώματα : Ασπρο,μαύρο,λαδί,μπεζ και καφέ.

Σε αυτοκόλλητη ταινία (με κόλλα στο πίσω μέρος,κολλάει πολύ καλά σε λείες επιφάνειες ) βγαίνει σε 2 μεγέθη: 2 π και 5 πόντους φάρδος, και μόνο σε άσπρο και μαύρο.

Επισκεφτείτε ΕΔΩ το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (E-shop) για να κάνετε την αγορά.

Δείτε εδώ την σούπερ προσφορά στο βέλκρο ραφτό 2 cm 

 

Επισκεφτείτε ΕΔΩ το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (E-shop) για να κάνετε την αγορά.

Τιμές  λιανικής. (Με φπα)

Αυτοκόλλητο βέλκρο: 2 cm / ζευγάρι (Σκληρό και μαλακό)  1,60 € το μέτρο. (Πωλείται και ξεχωριστά η κάθε πλευρά από 0,80€ / μέτρο) 
Τιμή χονδρικής αυτοκόλλητο βέλκρο 2 cm: Ρολλό 25 μέτρα 12,00 € (Η τιμή αναφέρεται σε ένα ρολλό αρσενικό ή θυλικό)

Αυτοκόλλητο βέλκρο: 5 cm / ζευγάρι (Σκληρό και μαλακό)  2,50 € το μέτρο. (Πωλείται και ξεχωριστά η κάθε πλευρά από 1,25 € / μέτρο)

Ραφτό βέλκρο: 2 cm / ζευγάρι (σκληρό και μαλακό)  0,70 € το μέτρο (Πωλείται και ξεχωριστά η κάθε πλευρά από 0,35 €/ μέτρο)
Ραφτό  βέλκρο 3 cm / ζευγάρι (σκληρό και μαλακό)  1,00 € το μέτρο 
 (Πωλείται και ξεχωριστά η κάθε πλευρά από 0,50 €/ μέτρο)
Ραφτό  βέλκρο 3,8 cm(Μόνο σε μπεζ) / ζευγάρι (σκληρό και μαλακό)  2,50 € το μέτρο  (Πωλείται και ξεχωριστά η κάθε πλευρά από 1,25 €/ μέτρο)
Ραφτό βέλκρο  5 cm / ζευγάρι (σκληρό και μαλακό)  1,60 € το μέτρο   (Πωλείται και ξεχωριστά η κάθε πλευρά από 0,80 €/ μέτρο)
Ραφτό βέλκρο 10 cm / ζευγάρι (σκληρό και μαλακό) 3,10 € το μέτρο  
 (Πωλείται και ξεχωριστά η κάθε πλευρά από 1,55 € μέτρο.(Δεν πωλείται ξεχωριστά  το λαδί και το μπεζ και καφέ )

Επισκεφτείτε ΕΔΩ το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (E-shop) για να κάνετε την αγορά.

 
Σημείωση:Όλα τα βέλκρο που διαθέτουμε είναι εισαγωγής  Α' ποιότητας κατάλληλα για ρούχα,υφάσματα και για διάφορες χρήσεις με πολύ καλή και γερή εφαρμογή  μεταξύ των δύο πλευρών με μεγάλη αντοχή και διάρκεια στο χρόνο.
 
Πώληση βέλκρο(velcro) και χονδρική τιμή για πολλά μέτρα.

Τιμή χονδρικής αυτοκόλλητο βέλκρο 2 cm: Ρολλό 25 μέτρα 12,00 €  με φπα.(Η τιμή αναφέρεται σε ένα ρολλό αρσενικό ή θυλικό τελική με φπα)

 

Κλιπς για τσάντες.

Διάφορα μεγέθη πλαστικά κλιπς (Τρίαινες) εισαγωγής Ιταλίας Ά ποιότητα, πολύ ανθεκτικά για χρήση σε τσάντες,ζώνες,τσαντάκια μέσης κ.α. Επισκεφτείτε  ΕΔΩ την E-shop ιστοσελίδα μας για να κάνετε την αγορά.  

Λάστιχα

Στο κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από λάστιχα διαφόρων τύπων. Απλά λάστιχα  καθημερινής χρήσης πχ για φόρμες, για εσώρουχα, για παντελόνια σε λευκό και μαύρο.Και λάστιχα για ζώνες,με χρυσό  ή ασημί χρώμα. Όλα τα λάστιχα πωλούνται και κοστολογούνται με το μέτρο. (Κόβουμε από 0,10 cm...

Δείτε επίσης...

Δείτε επίσης σχετικά προϊόντα...

Μπουντούζια (Τρύπες)

Τοποθετούμε μπουντούζια, ανοξείδωτα inox (γυαλιστερά) ή αλουμινίου (Ματ) σε κουρτίνες,υφάσματα, τέντες, ανάλογα με το  χρώμα ή το μέγεθος που χρειάζεστε.  

Αλυσίδες

Μεγάλη ποικιλία σε αλυσίδες με το μέτρο, αλουμινίου ή inox,σε χρυσό ή ασημί χρώμα. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για διάφορες χρήσεις όπως : χερούλια για τσάντες, για κολιέ, σαν ζώνες ή σε  διάφορες κατασκευές. Συνεχώς ανανεώνονται με καινούργιες παραλαβές.  

Αντρικές εγκράφες μεταλλικές.

Μεγάλη ποικιλία σε αντρικές εγκράφες.Σε διάφορα  μεγέθη : 2,5 / 3 / 3,5 / 4 / 4,5 / 5 cm και σχέδια για όλες τις ζώνες. Εγκράφες μεταλλικές δύο πλευρών για δερμάτινες, και εγκράφες απλές σε μπρονζέ ή ασημένιο χρώμα.