Αυτοκόλλητο βέλκρο σε φάρδος 10cm

Αυτοκόλλητο βέλκρο σε φάρδος 10cm

Ταινία βέλκρο με κόλλα σε 10 cm φάρδος,μαλακή πλευρά (Loop) και σκληρή πλευρά(Ηοοκ), Πολύ καλή εφαρμογή μεταξύ των δύο πλευρών(σκληρή και μαλακή). Πώληση με το μέτρο σαν ζευγάρι και οι δύο πλευρές και ξεχωριστά η κάθε πλευρά μαλακή ή σκληρή Διαθέσιμα χρώματα: Λευκό-Μαύρο Τιμή ζευγάρι : 5,00 € /...

Επισκεφτείτε ΕΔΩ το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (E-shop) για να κάνετε την αγορά.

Τιμές  λιανικής. (Με φπα)

Αυτοκόλλητο βέλκρο: 2 cm / ζευγάρι (Σκληρό και μαλακό)  1,60 € το μέτρο. (Πωλείται και ξεχωριστά η κάθε πλευρά από 0,80€ / μέτρο) 
Τιμή χονδρικής αυτοκόλλητο βέλκρο 2 cm: Ρολλό 25 μέτρα 15,50 € (Η τιμή αναφέρεται σε ένα ρολλό αρσενικό ή θυλικό)

Αυτοκόλλητο βέλκρο: 5 cm / ζευγάρι (Σκληρό και μαλακό)  2,50 € το μέτρο. (Πωλείται και ξεχωριστά η κάθε πλευρά από 1,25 € / μέτρο)

Ραφτό βέλκρο: 2 cm / ζευγάρι (σκληρό και μαλακό)  0,70 € το μέτρο (Πωλείται και ξεχωριστά η κάθε πλευρά από 0,35 €/ μέτρο)
Ραφτό  βέλκρο 3 cm / ζευγάρι (σκληρό και μαλακό)  1,00 € το μέτρο 
 (Πωλείται και ξεχωριστά η κάθε πλευρά από 0,50 €/ μέτρο)
Ραφτό  βέλκρο 3,8 cm(Μόνο σε μπεζ) / ζευγάρι (σκληρό και μαλακό)  2,50 € το μέτρο  (Πωλείται και ξεχωριστά η κάθε πλευρά από 1,25 €/ μέτρο)
Ραφτό βέλκρο  5 cm / ζευγάρι (σκληρό και μαλακό)  1,60 € το μέτρο   (Πωλείται και ξεχωριστά η κάθε πλευρά από 0,80 €/ μέτρο)
Ραφτό βέλκρο 10 cm / ζευγάρι (σκληρό και μαλακό) 3,10 € το μέτρο  
 (Πωλείται και ξεχωριστά η κάθε πλευρά από 1,55 € μέτρο.(Δεν πωλείται ξεχωριστά  το λαδί και το μπεζ και καφέ )

Επισκεφτείτε ΕΔΩ το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (E-shop) για να κάνετε την αγορά.

 
Σημείωση:Όλα τα βέλκρο που διαθέτουμε είναι εισαγωγής  Α' ποιότητας κατάλληλα για ρούχα,υφάσματα και για διάφορες χρήσεις με πολύ καλή και γερή εφαρμογή  μεταξύ των δύο πλευρών με μεγάλη αντοχή και διάρκεια στο χρόνο.
 
Πώληση βέλκρο(velcro) και χονδρική τιμή για πολλά μέτρα.

Τιμή χονδρικής αυτοκόλλητο βέλκρο 2 cm: Ρολλό 25 μέτρα 14,90 €  με φπα.(Η τιμή αναφέρεται σε ένα ρολλό αρσενικό ή θυλικό τελική με φπα)

 

Δες τι κλίκαραν όσοι είδαν το ίδιο προϊόν με εσένα!

 

Λάστιχο με κουμπότρυπα

Λάστιχο με κουμπότρυπες

Λάστιχο με κουμπότρυπες σε 2 χρώματα : Άσπρο, μαύρο και σε φάρδος 2cm. Εξαιρετική αντοχή και ελαστικότητα με ποικιλία εφαρμογών, όπως για την ζώνη της μέσης,παιδικά ρούχα,φόρμες,εσώρουχα,και ρούχα εγκυμοσύνης. Πώληση λάστιχου ανά μέτρο. Τιμή μέτρου : 0,80 €    (Τελική με...

Εργονομική δαχτυλίθρα Prym.

Εργονομική δαχτυλίθρα Prym.

Νέα εργονομική δαχτυλίθρα από ειδικό πλαστικό,ανθεκτική ,ελαφριά και άνετη. Σε 4 μεγέθη :  S,M,L και XL. Τιμή στο κατάστημα : 3,80 € / τμχ Τιμή στο e-shop : 3,50 € / τμχ  Επισκεφτείτε  ΕΔΩ την E-shop ιστοσελίδα μας για να κάνετε την αγορά.  

Ανέμη ξύλινη.

Ξύλινη ανέμη.

Ξύλινη ανέμη ρυθμιζόμενη για το τύλιγμα των νημάτων (μάλλινων ή βαμβακερών). Τιμή ίντερνετ 21,00 €          (Περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24 %) Επισκεφτείτε  ΕΔΩ την E-shop ιστοσελίδα μας για να κάνετε την αγορά.

Ηλεκτρικός αποχνουδοτής.

Ηλεκτρικός αποχνουδοτής.

Καθαρίζει τα πλεκτά  και μάλλινα πουλόβερ από  κόμπους, χνούδια χωρίς να καταστρέφει το ρούχο. Δουλεύει με μπαταρίες,είναι πολύ εύκολο στην χρήση. Τιμή : 9,00 €  Επισκεφτείτε  ΕΔΩ την E-shop ιστοσελίδα μας για να κάνετε την αγορά.  

Βέλκρο αυτοκόλλητο-ραφτό

Βέλκρο (velcro) αυτοκόλλητο-ραφτό.(χριτς-χρατς) Από 0,34 €/mtr

Βέλκρο(velcro)ή χριτς-χρατς, α' ποιότητας εισαγωγής με πολύ καλή εφαρμογή, σε αυτοκόλλητη ή μη αυτοκόλλητη ταινία.
Βέλκρο μη αυτοκόλλητη ταινία (χωρίς κόλλα,για να ραφτεί στο χέρι ή στην μηχανή) βγαίνει  σε 4 μεγέθη: 2 π, 3π, 5π, και 10πόντους φάρδος.
Και στα χρώματα : Ασπρο,μαύρο,λαδί,μπεζ και καφέ.

Σε αυτοκόλλητη ταινία (με κόλλα στο πίσω μέρος,κολλάει πολύ καλά σε λείες επιφάνειες ) βγαίνει σε 2 μεγέθη: 2 π και 5 πόντους φάρδος, και μόνο σε άσπρο και μαύρο.

Επισκεφτείτε ΕΔΩ το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (E-shop) για να κάνετε την αγορά.

Δείτε εδώ την σούπερ προσφορά στο βέλκρο ραφτό 2 cm 

 

Δείτε επίσης

Μεγεθυντικός φακός κεντήματος Prym

Μεγεθυντικός φακός κεντήματος Prym

Μεγεθυντικός φακός κεντήματος με βραχίονα για στήριξη στο λαιμό. Ελαφριά κατασκευή, ιδανικό για το κέντημα,πλέξιμο ή το ράψιμο. Διάμετρος φακού 105 mm. Μεγεθύνει τα αντικείμενα  2 φορές και ενσωματώνει ένα δεύτερο φακό μικρότερο με μεγέθυνση 8 φορές. (Κωδ:611730) Τιμή ίντερνετ : 16,50...

Κλωστή ραψίματος Πεταλούδα Art34 (Κώνος)

Κλωστή ραψίματος Πεταλούδα Art34 (Κώνος)

Κλωστές ραψίματος τις εταιρείας Πεταλούδα. 100% βαμβακερές (Γκαζέ-Μερσεριζέ) Μπομπίνα 5.000 Yάρδες / 4.570 μτρ Σε Λευκό-Μαύρο-Εκρού Τιμή : 5,00 € / τμχ Επισκεφτείτε  ΕΔΩ την E-shop ιστοσελίδα μας για να κάνετε την αγορά.  

Καρφίτσα ραπτικής Prym

Καρφίτσα ραπτικής Prym

Η κλασική καρφίτσα που χρησιμοποιείται από τις μοδίστρες. Πολύ καλή ποιότητα,δεν καταστρέφει τα υφάσματα, ανοξείδωτες. Συσκευασία 25 γρ. Τιμή : 3,00 € Επισκεφτείτε  ΕΔΩ την E-shop ιστοσελίδα μας για να κάνετε την αγορά.