Κλικ πάνω στον κάθε  τίτλο  για να δείτε περισσότερα.

Κρόσσι στριφτό ραιγιόν

Κρόσσι στριφτό ραιγιόν

Κρόσσι μπορντό σε φάρδος 7 εκ. Εξαιρετική ποιότητα από ραιγιόν. Κατάλληλο για καλλύματα,τραπεζομάντιλα,κουρτίνες και εκκλησιαστικά υφάσματα. πώληση με το μέτρο. Τιμή: 4,50 € / μέτρο Επισκεφτείτε  ΕΔΩ την E-shop ιστοσελίδα μας για να κάνετε την αγορά.  

Κρόσι βαμβακερό στριφτό 10 cm

Κρόσι βαμβακερό στριφτό 10 cm

Βαμβακερό κρόσι στριφτό σε φάρδος 10 εκ. Πολύ καλή ποιότητα,ελληνικής κατασκευής Διαθέσιμο σε 3 χρώματα. Άσπρο-Μαύρο-Εκρού. Τιμή: 2,50 € / μέτρο Επισκεφτείτε  ΕΔΩ την E-shop ιστοσελίδα μας για να κάνετε την αγορά.  

Κρόσσια

Κρόσσια πον-πον

Πον-πον κρόσσια σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Μπορείτε να βάλετε τα μικρά πον-πον  σε ρούχα,μπλουζάκια,πουκάμισα ή οπουδήποτε θέλετε να αλλάξετε ένα ρούχο. Έχει πλούσιο χρωματολόγιο με έντονα και ζωηρά χρώματα. Δείτε περισσότερα

Κρόσσια ραιγιόν.

Κρόσσια ραιγιόν με το μέτρο σε διάφορα χρώματα φάρδη : 10cm-14cm-17cm-25cm . Σημείωση: Η κλωστή στο κρόσσι που βρίσκεται στο κάτω μέρος είναι για να μην μπερδεύεται όσο είναι καινούργιο και τυλιγμένο στο τελάρο. Βγαίνει πολύ εύκολα(ξηλώνεται με ένα τράβηγμα) και μένει το κρόσσι...

Χρυσά και ασημένια κρόσσια.

Κρόσσια χρυσά.

Κρόσσια με το μέτρο, από χρυσοκλωστή φτιαγμένα,σε διάφορα σχέδια και φάρδη.
Κατάλληλα για τραπεζομάντιλα,σεμέν,ή και εκκλησιαστικά ρούχα.Δείτε τα σχέδια που υπάρχουν.

Δείτε περισσότερα.

Κρόσσια ασημένια.

Κρόσσια ασημένια.

Κρόσσια φτιαγμένα από ασημοκλωστή σε διάφορα σχέδια και φάρδη.

Δείτε περισσότερα.

Μάλλινο κροσσάκι στενό.

Μάλλινο κροσσάκι στενό.

Μάλλινο κρόσσι με μπορντούρα τρέσα  σε πολύχρωμα και μοντέρνα  σχέδια για διάφορες εφαρμογές σε ρούχα ,και όχι μόνο.Φάρδος 3,5 πόντους.

Τιμή : 0,80 € / μέτρο

Επισκεφτείτε  ΕΔΩ την E-shop ιστοσελίδα μας για να κάνετε την αγορά.