Κλικ στον κάθε  τίτλο  για να δείτε περισσότερα.

Τρέσα ελαστική σούρα

Τρέσα ελαστική σούρα

Ελαστική τρέσα μονόχρωμη. Φάρδος 4 εκ Σχέδιο: σούρα. Σε 5 χρώματα: 'Ασπρο-Μαύρο-Γαλάζιο-Μπεζ-Πράσινο Τιμή : 3,50 € / μέτρο Επισκεφτείτε  ΕΔΩ την E-shop ιστοσελίδα μας για να κάνετε την αγορά.  

Τρέσα χρυσή στενή Art 5215

Τρέσα χρυσή στενή Art 5215

Τρέσα στενή εισαγωγής σε φάρδος 2 εκ. Διαθέσιμο σε δύο χρώματα: Χρυσή και μπρονζέ. Πώληση τρέσας με το μέτρο. Τιμή : 1,70 € / μέτρο Επισκεφτείτε  ΕΔΩ την E-shop ιστοσελίδα μας για να κάνετε την αγορά. Το πραγματικό χρώμα της τρέσας μπορεί να διαφέρει λίγο από το χρώμα που εμφανίζεται στον...

Δαντέλλες βαμβακερές (Λευκό χρώμα)

Δαντέλλες βαμβακερές (Λευκό χρώμα)

Βαμβακερές δαντέλλες σε λευκό χρώμα σε διάφορα σχέδια και φάρδυ. Πώληση δαντέλλας με το μέτρο. Δείτε όλες τις φωτογραφίες-σχέδια στην σελίδα πιο κάτω. Επισκεφτείτε  ΕΔΩ την E-shop ιστοσελίδα μας για να κάνετε την αγορά.  

Δαντέλλες βαμβακερές (Εκρού χρώμα)

Δαντέλλες βαμβακερές (Εκρού χρώμα)

Βαμβακερές δαντέλλες σε εκρού χρώμα σε διάφορα σχέδια και φάρδυ. Πώληση δαντέλλας με το μέτρο. Επισκεφτείτε  ΕΔΩ την E-shop ιστοσελίδα μας για να κάνετε την αγορά. Δείτε όλες τις φωτογραφίες-σχέδια στην σελίδα πιο κάτω  

Τρέσα ταπετσαρίας.

Τρέσα επίπλων (ταπετσαρίας)

Ειδική τρέσα ταπετσαρίας για καρέκλες,
πολυθρόνες,καναπέδες,
σε πολλά χρώματα.

Επισκεφτείτε  ΕΔΩ την E-shop ιστοσελίδα μας για να κάνετε την αγορά.

Διαθεσιμότητα: Σε ορισμένα χρώματα κατόπιν παραγγελίας.

Τρέσα δίχρωμη μεταλλίων.

Τρέσα μεταλλίων

Ειδική συνθετική τρέσα κατάλληλη για μετάλλια σε 4 φάρδη: 1,5--2-- 2,5 και 4 cm.
Πωλείται με το μέτρο.

Διάφορες τρέσες.

Διάφορες τρέσες κεντητές

Δείτε διάφορες τρέσες που υπάρχουν στο κατάστημα.

Τρέσα δαντέλα (μπρονζέ χρώμα)

Τρέσα δαντέλα (μπρονζέ χρώμα)

Τρέσα χρυσή σε μπρονζέ χρώμα,και φάρδος 3 εκ. Πώληση τρέσας με το μέτρο. Τιμή: 3,00 € / μέτρο Επισκεφτείτε  ΕΔΩ την E-shop ιστοσελίδα μας για να κάνετε την αγορά. Το πραγματικό χρώμα του λάστιχου μπορεί να διαφέρει λίγο από το χρώμα που εμφανίζεται στον ιστό.

Μάλλινη τρέσα φάρδος 3,5cm

Μάλλινη τρέσα φάρδος 3,5cm

Τρέσα μάλλινη (ρέλι) για το τελείωμα των ρούχων για ζακέτες,πουλόβερ,ταγέρ κ.α. Σε φάρδος 3,5 εκ ολόκληρη και με ειδικό κόψιμο στην μέση για να διπλώνει όμορφα χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στο ρούχο. Σε τρία χρώματα: Μαύρη ,μπλε σκούρο και μπεζ. Τιμή μέτρου : 0,70 €  Επισκεφτείτε εδώ το e-shop...

Κρόσσι βαμβακερό

Κρόσσι βαμβακερό

Βαμβακερό κρόσσι σε λευκό χρώμα και φάρδος 13 εκ. Πώληση ανά μέτρο. Σημείωση: Η κλωστή στο κάτω μέρος υπάρχει για να μην μπερδεύεται το κρόσσι.Βγαίνει πολύ εύκολα αφού ράψετε το κρόσσι. Τιμή : 5,00 € / μέτρο Επισκεφτείτε  ΕΔΩ την E-shop ιστοσελίδα μας για να κάνετε την αγορά.  

Εκκλησιαστικές τρέσες και σταυροί.

Εκκλησιαστικές τρέσες και σταυροί.

Εκκλησιαστικές τρέσες-γαλόνια,κεντημένα με χρυσοκλωστή ή ασημοκλωστή . Κλασικό σχέδιο για ράψιμο σε ιερατικές στολές και υφάσματα. Α' ποιότητα,ανεξίτηλες. Επισκεφτείτε   ΕΔΩ  την E-shop ιστοσελίδα μας για να κάνετε την αγορά.  

Μάλλινες τρέσες.

Μάλλινες τρέσες.

Μεγάλη ποικιλία από σχέδια σε μάλλινες πλεκτές τρέσες.
Τοποθετούνται σαν μπορντούρα στην άκρη του ρούχου, σε μάλλινες ή πλεκτές  ζακέτες, ή και για διάφορες χρήσεις.