Καρίνες με το μέτρο,αυτοκόλλητες ή ραφτές.Γερμανική καρίνα γκούφνερ σε άσπρη και μαύρη,φολτέτσα αυτοκόλλητη,και ζέρσευ καρίνα.     Μεγάλη ποικιλία σε κάμποτα σε πολλά φάρδη και φτηνές τιμές.Κάμποτο μουταλάσκη με το μέτρο.Χασέ ύφασμα βαμβακερό άσπρο με το μέτρο.       Μεγάλη ποικιλία σε λινά υφάσματα.Γαλλικό λινό σε άσπρο και εκρού.Λινό ζανέλ ελληνικό και τσέχικο σε προσιτές τιμές.

Σεντόνι πειραϊκής-πατραϊκής σε λευκό χρώμα άριστης ποιότητας και φτηνή τιμή.Σεντόνια εμπριμέ παιδικά βαμβακερά με το μέτρο.     Τσόχα μάλλινη α' ποιότητα σε 1,50 μ φάρδος σε πολλά χρώματα.Τσόχα πράσινη με το μέτρο ειδική για χαρτιά που δεν ξεβάφει σε πολύ καλή τιμή.Φετρίνα (συνθετική τσόχα) με το μέτρο σε πολλά χρώματα και φάρδος 1,80μ.       Ειδικό προστατευικό ύφασμα με το μέτρο για τραπέζι σε φάρδος 1,20μ και 1,40.Ειδικό πρστατευτικό ύφασμα με το μέτρο για κρεβάτι.Αντιολισθητικό ύφασμα  για χαλιά με το μέτρο.

Ύφασμα τούλι με το μέτρο σε διάφορα χρώματα.Ύφασμα τουλουπάνι (γάζα) βαμβακερό με το μέτρο σε λευκό,εκρού και σε διάφορα χρώματα.  Καμβάς για κέντημα ύφασμα με το μέτρο σε πολύ καλή τιμή.Εταμίν ύφασμα με το μέτρο σε εκρού και άσπρο σε διάφορα φάρδη.  Τραπεζομάντιλα καρό με το μέτρο, βαμβακερά ανεξίτηλα σε φάρδος 1,50μ σε πολύ καλή τιμή.

            Λινάτσα ή τσουβάλι με το μέτρο φτηνό σε φυσικό χρώμα ή χρωματιστή.Υαλοβάμβακας ή βάτα ακρυλική με το μέτρο .            Φανέλα πικέ με το μέτρο  σε διάφορα χρώματα βαμβακερή 100% ιδανική για παιδικά κουβερτάκια.